Qui som?

 

FAMUSIK neix de la il·lusió de Iban Pitarch, per crear una empresa de Dj’s i espectacles en directe.


Amb estils diferents, cadascun dels nostres membres i col·laboradors que he anat coneixent al llarg de la meva trajectòria, aporta aquell punt diferencial que fa especial qualsevol festa o esdeveniment.

 

En conjunt volem oferir-te una bona opció per una festa inoblidable.

Dj Bet: especialitzat amb música House i més de 20 anys d’experiència ha  punxat a  les millors discoteques del territori Nacional i estranger.

Dj Iban Pitarch: amb més de 20 anys d’experiència en tot tipus de casaments, esdeveniments i sales del territori català i espanyol.

Dj Marc Lacasa: resident més de 7 anys en una sala, ha voltat per diverses sales del territori català punxant en sessions de diferents estils i per tots els públics.

Dj Lisbeth: si el que vols és una festa inolbidable ,les mans de dj Lisbeth i 6 anys d’experiència en esdeveniments, són una garantia de qualitat.

UQ

 

Experts en fotografia i cinematografia faran del teu esdeveniment especial. El seu estil engloba el fotoperiodisme amb la fotografia artística i s’intenta  interferir el mínim possible durant el dia, treballant sense flaix i amb objectius molt lluminosos que permeten captar el punt d’atenció de cada moment.

 

Com que el dia del casament és especial, únic i irrepetible, la nostra mirada a través de l’objectiu de la càmera pretén ser igual d’original i irrepetible com la teva boda.

http://upuntquatre.com/

 

THE GREEN VINTAGE EVENTS

 

The Green Vintage és un equip de professionals especialitzats en la gestió i l'organització de qualsevol tipus d'esdeveniment. Assessorem i planifiquem els petits moments de la vida perquè siguin especials. Volem formar part del dia més bonic i romàntic de la vostra vida, ja que fa el nostre treball, alguna cosa indescriptible. Per això, ens encarreguem de la coordinació, l'assessorament, la logística i la supervisió de les seves noces, cuidant al màxim el detall, fent del vostre dia, el millor. Descobrireu un ampli ventall de serveis que posem a la vostra disposició.

D'aquesta manera podreu escollir allò que més s'adapti a les vostres necessitats, gustos i preferències, creant un esdeveniment personalitzat que portarà la vostra signatura.

 

http://www.thegreenvintage.com

 

Col·laboradors

 

Alguns dels nostres clients

* Rest. Can marial (Sant Vicençs de Montalt)

* Rest. El Turo del sol (Sant Vicençs de Montalt)

* Ajuntament (Arenys de Mar)

* Hotel Vela (Barcelona)

* Hotel Casa Fuster ( Barcelona)

* Hotel Estela (Sitges)

* Torremirona Golf & Spa Resort (Navata)

 

* Hotel Arts (Barcelona)

* Rest. Sant Antoni (Premia de Dalt)

* Café Club Les Palmeras (Calella)

* Sala Clap (Mataró),

* Pacha(Ibiza)

* Privilege oficial tour  (Ibiza)

* Holel Mas Solà (Santa Coloma de Farners)

* Titus (Palma de Mallorca)

* High (Calella)

* Klac-xon (Calella)

* Chic (Roses)

* La Terrazza (Barcelona)

* Matinee (Barcelona)

* Hotel Can Cuch (Canoves)

Dj Carles: amb més de 18 anys d'experiència en tot tipus d'events: casaments, festes privades i locals de tota Catalunya.

Dj Fidel: Desde la decáda dels 90, tracta  tot tipús d'evénts, especialitzat en música dels 80 & 90, a més de divérses varietats de músiques (House, Dance, Latin, Disco....)

Núria Grima. Des de la música clàssica fins arribar a la música més actual aportant tocs melòdics amb violí elèctric a la música deep house & lounge.

FAMUSIK 2014 Tots els drets reservats

Disseny i desenvolupament